accommodatie

Hotels, guesthouses, hostels, luxe resorts. Accommodatie is er in alle soorten en maten te verkrijgen. De één hecht waarde aan een luxe hotel. De andere maakt het niet uit waar de nacht wordt doorgebracht als het maar zo goedkoop mogelijk is. Iedereen die op zoek is naar een hotel in een bepaalde bestemming kan gebruik maken van de mogelijkheden bij Backtrackers accommodaties. Goedkope hostels, guesthouses. Middenklasse accommodaties en hotels met comfort worden in samenwerking met diverse hotel aanbieders getoond.

Klik de Hotel banner of ga naar: Hotel vergelijker

 

Prijsverschillen hotels per werelddeel, land, regio en bestemming

Vele backpackers kiezen voor een budget hotel, hostel of guesthouse. Het budget is vaak bepalend voor een persoon om een verblijf te kiezen. Ook het land van verblijf kan de prijs van een overnachting bepalen. In vele Aziatische landen is de prijs van een verblijf goedkoper dan accommodatie in Europa. Voor een paar dollar heb je een goedkoop hotel, vaak in de vorm van een hostel of guesthouse. In Europa kan zo’n accommodatie die aan dezelfde maatstaven voldoet wel de driedubbele prijs hebben. Het kan zijn dat je in Azie of Zuid Amerika een prijs van 15 euro per overnachting in je hoofd hebt en daar een prachtig hotel voor kan krijgen. Het kan zelfs zijn dat je een heerlijk hutje op een tropisch eiland direct aan zee kan boeken voor deze prijs. Met een paar kroegen en eetgelegenheden in de buurt zit je gebakken voor weinig, wat wil je nog meer?

Boek een hotel, guesthouse of accommodatie vooraf, voorkom onnodige stress. Wat aan te raden is om als je de eerste bestemming aandoet het goedkope hotel van te voren te regelen. De reden is dat je een lange vlucht achter de rug hebt en je maar een ding wilt. Zo snel mogelijk naar je hotel. Via het aanbod van de op deze genoemde hotelaanbieders kun je de goedkoopste hotels, hostels en guesthouses boeken. Wel zo fijn dat je niet meer op zoek naar een hotel moet als je net na een lange vlucht bent aangekomen. Heb je toevallig ook nog een vliegticket nodig? Bekijk dan de goedkoopste vliegtickets