Iguazu

Backpacken Iguazu Argentinie

Iguazu backpacken
Backpackers komen maar voor één ding in het dorpje Puerto Iguazu. Ze komen voor de gelijknamige watervallen. Het stadje leeft van het toerisme dat de watervallen brengt. Daardoor is er genoeg accommodatie om de nacht door te brengen. Zowel grote internationale hotels als kleine hotels en bed & breakfast accommodaties. Verder is er niet zoveel te doen in Puerto Iguazu. Of het moet zijn dat sávonds backpackers de kroegjes onveilig maken.

Het natuurwonder dat Iguazu watervallen wordt genoemd
De Iguazú watervallen zijn de beroemdste en breedste ter wereld is. De watervallen liggen op het drielandenpunt van Argentinië, Brazilië en Paraguay.

Hotels Iguazu

Als je net in Iguazu arriveert wil je natuurlijk direct een hotelletje boeken. Ondanks dat er diverse hotels aanwezig zijn in deze plaats kan het voorkomen dat hotels volgeboekt zijn. Mt name de populaire hotels onder backpackers zijn snel bezet. Neem daarom geen risico en reserveer online een hotel in Iguazu. Doe dat via de hotellink hieronder.

Goedkope hotels Iguazu

Vliegen naar Iguazu

Als je weinig tijd hebt om overland naar de watervallen van Iguazu te reizen kun je altijd nog vliegen. Vanaf Buenos Aires vlieg je binnen twee uur naar dit Noord Argentijnse plaatsje. Voor rond de 270 euro heb je al een retourtje. Dus bespaar tijd en check welke vliegtuigmaatschappij het goedkoopste vliegticket Iguazu heeft.