vliegtickets indonesie

Ben je op zoek naar Indonesie tickets? Wil je na je aankomst in Jakarta op andere Indonesische bestemmingen vliegen? Backtrackers toont je de goedkoopste tickets per bestemming in Indonesie. Naast directe vluchten naar Jakarta en Bali tonen wij je vanuit de Benelux ook de ticket prijzen naar andere bestemmingen zoals de culturele hoofdstad Yogyakarta, Medan op Sumatra en Pontianak op Kalimantan. Ook voor binnenlandse vluchten Indonesie zit je hier goed.

Bij Backtrackers zijn er diverse mogelijkheden om een vlucht te boeken. Niet alleen vanaf Amsterdam of alleen naar Jakarta en Bali tonen wij de scherpste tickets. Ook binnenlandse vluchten of vluchten naar en van een ander land kunnen via de zoekmodule (rechtsboven of hier direct onder) geboekt worden. Wel zo handig als je al in Indonesie bent of binnen Azie de zekerheid van een geboekte vlucht wilt hebben. Hieronder zie je uitgelicht wat de mogelijkheden zijn.

1. Vluchten naar bestemmingen in Indonesie
2. Binnenlandse vluchten Indonesie
3. Ticket prijzen vanaf andere Europese luchthavens
4. Vluchten vanuit andere landen naar Indonesie
5. Vluchten vanuit Indonesie naar andere landen

Naast een vlucht op Jakarta of Bali kun je ook andere bestemmingen op deze site boeken. Wil je direct op Medan vliegen of op Pontianak? De goedkoopste vluchten op dit moment staan direct hieronder.

Wil je een binnenlandse vlucht boeken om je al in Indonesie bent of omdat je de vertrekdatum weet en je zeker wilt zijn van je ticket? Ook dit kan via de snelzoeker. Je kunt een enkeltje selecteren door op “zoek uitgebreid” te klikken. Vul de stad of het eiland van waaruit je gaat vliegen in en je bestemming in Indonesie.

Regelmatig komt het voor dat tickets vanaf Dusseldorf en Brussel aantrekkelijker geprijsd zijn dan vanaf Schiphol. Woon je in het oosten en zuiden van het land? Dan is vaak de reistijd korter om naar deze luchthavens af te reizen.

Ben je in Thailand, Australie, Nieuw Zeeland of een ander land en je wilt naar Indonesie? Ook dan kun je een ticket reserveren. De boeking werkt hetzelfde als hierboven. Vul de plaats van vertrek in en je bestemming.

Andersom kan natuurlijk ook. Je bent op Bali en je wilt naar Australie (Darwin is maar twee uurtjes) vliegen? Voer de stad of het eiland van vertrek in en de bestemming waar je heen wilt.