Backpackr. De social Travel App voor backpackers

Backpackr-app

Backpackr is de beste social travel app voor backpackers. Hier ontmoet je mede backpackers van over de gehele wereld en kun je paspoort stempels verzamelen van alle landen waar je bent geweest. Maak contact met backpackers die bij jou in de buurt zijn, volg ze en deel tips over een bepaalde bestemming.

Met de app kun je de meest up to date informatie vinden. Vraag mensen wat de leukste bezienswaardigheden op een bestemming zijn, de beste bars om wat te drinken, de hipste restaurants en de leukste uitgaansgelegenheden. Met het ‘nearby’ tabje kun je zien wat er om je heen gebeurt, terwijl de ‘wereldwijde’ tab is een universele manier is voor het vinden van informatie als je bijvoorbeeld nog in Nederland bent en informatie wilt over de bestemming waar je naar toe gaat.

In kort de mogelijkheden
Post je reisplannen in een paar klikken.
Zoek op trefwoorden of hashtags die overeenkomen met je aanstaande trips.
Zoek door nabijgelegen berichten, of selecteer een specifieke stad.

Stempel je paspoort
Elke keer als je een nieuw land bezoekt zal Backpackr je virtuele paspoort stempelen. Verzamel stempels uit alle landen waar je bent geweest en vergelijk je paspoort met vrienden. In de app kun je authentieke stempels van meer 195 landen over de hele wereld vinden en toevoegen.

Ga naar de appstore en download de app.
Ook via onderstaande link te benaderen.
Backpackr

About the author /