Bouwstenen

Velen die op backpack of individuele rondreis vakantie gaan weten niet wat ze kunnen verwachten in het land waar ze een vliegticket of startpakket voor hebben geboekt. Wat zijn de bezienswaardigheden in een gebied, wat zijn de meest veilige en geschikte hotels en hoe kan ik mij het beste vervoeren? Voor backpackers en reizigers die niet weten wat ze willen of die zelf een reis willen samenstellen met hulp van een expert zijn er de bouwstenen van Riksjatravel. Via Riksjatravel kun je pakketten van enkele dagen boeken zodat je de zekerheid hebt dat je op een bepaalde bestemming niets mist en dat je verzekerd bent van betrouwbare accommodatie en eventueel vervoersmogelijkheden. Op deze pagina vind je aantrekkeijke bouwstenen in diverse landen. Zo kun je in Thailand een bouwsteen Bangkok, Chiang Mai of tropisch eilanden boeken, in Australie een bouwsteen Ayers Rock en in Peru de Inca Trail.

Riksja Bouwstenen

Het voordeel van een individuele rondreis is dat je zelfstandig met alleen bekenden een rondreis kan ondernemen. Of dit nu je partner is, je gezin of vrienden. De rondreis laat je samenstellen door specialisten. Zo hoef je zelf geen vliegtickets, hotels en lokaal vervoer te regelen en weet men alles over de lokale bezienswaardigheden.

bekijk-aanbod

Yourway2Go

Je bent alleenstaand, single maar je wilt niet in je eentje een ver land bezoeken. Kies dan voor een singlereis met gelijkgestemden. Zo heb je de mogelijkheid om een rondreis te kunnen maken, want er zijn geen individuele reizen voor alleenstaanden. Het voordeel is dat je elkaar steunt tijdens de reis en nieuwe vrienden maakt.

bekijk-aanbod

Van Verre

Voor liefhebbers van zelfstandig reizen is het zelf bouwen van een rondreis het mooiste. Echter ontbreekt de kennis vaak waar je de goedkoopste tickets, accommodatie kunt regelen. Echter wil je wel zelf bepalen wat je wilt zien en ondernemen. Je maakt zelf een selectie wat je wilt zien en doen  tijdens je reis. Handig toch?

bekijk-aanbod

Bouwstenen per land

Bouwstenen Australie
Bouwstenen Thailand
Bouwstenen Bali
Bouwstenen Sri Lanka

Zoals je ziet zijn er voor vele landen mogelijkheden om van te voren zelf je reis samen te stellen! Het is eigenlijk net of je gaat backpacken alleen bepaalde onderdelen oftewel bouwstenen van je trip zijn al geregeld. Voor vele reizigers is dit de ideale combinatie om een land te ontdekken. Bekijk per land maar eens wat er mogelijk is. Als je denkt, ik wil het toch zelf regelen zijn er bij Backtrackers andere pagina’s waar dit kan. Naast bouwstenen biedt backtrackers namelijk losse vliegtickets, hotels, individuele reizen en meer. Zo krijg je per land een breed aanbod aan mogelijkheden om je backpack vakantie of rondreis in te vullen.

Bouwstenen reis aanbieders

Er zijn niet zoveel organisaties die reis bouwstenen aanbieden. Hieronder vind je een aantal specialisten die voor een juiste prijs/kwaliteit samen met jou een prachtige backpack reis voor je kunnen samenstellen.

Yourway2go bouwstenen

Van Verre bouwstenen

Riksjaonline bouwstenen