Midden Amerika

backpacken midden amerika
Wil je door Midden Amerika backpacken? Een reis maken door één of meerdere landen in Midden Amerika zoals Mexico, Guatemala, Cuba of Costa Rica? Er is zoveel te zien in dit gedeelte van de wereld. Als je een week of twee hebt houd het dan bij één of twee landen. Heb je langer de tijd combineer dan zoveel mogelijk landen in deze regio. Je komt er restanten tegen van eeuwenoude culturen zoals die van de Maya’s en de Olmecs. Koloniale hoogstandjes uit de Spaanse overheersing. Flora en fauna die je nog nooit gezien hebt en een schitterend gevarieerd landschap.

De infrastructuur in Midden Amerika is prima. Je kunt dus prima rondreizen met je rugzak van a naar b. In de meeste gevallen per lokale bus en in sommige gevallen per trein of taxi. Uiteraard kun je ook van a naar b vliegen als je de afstand te lang vind.

Goedkope vliegtickets Midden Amerika
Wil je backpacken door Midden Amerika en heb je nog een vliegticket nodig naar een van de bestemmingen in Midden Amerika als start van je reis?
Ga dan naar: Goedkope vliegtickets Midden Amerika

Mexico backpacken

Wil je Yucatan ontdekken? Oude koloniale steden zoals San Cristobal en tempels zoals Chitzen Itza? Western stadjes in het noorden of langs de kustlijn trekken? Mexico heeft alles voor de backpacker.
Ga naar: Backpacken Mexico

Costa Rica backpacken

Costa Rica is uitgeroepen tot backpack bestemming van 2016. En dat is niet zo gek want Costa Rica heeft alles te bieden wat een backpacker wenst. Wil je weten waar Costa Rica zo populair onder backpackers is?
Ga dan naar: Backpacken Costa Rica

Guatemala backpacken

Guatemala is het Inca land bij uitstek. Als je back to basic wilt backpacken en niet de drukte wilt beleven dat buurland Mexico heeft dan moet naar met je rugzak naar Guatemala gaan. Je kunt natuurlijk ook beide landen combineren.
Ga naar: Backpacken Guatemala

Belize reizen

Belize reizen

Honduras reizen

Honduras reizen

Nicaragua reizen

Nicaragua reizen

Panama reizen

Panama reizen

Vliegen naar Midden Amerika