Auckland vliegticket

auckland vliegtickets
Aantrekkelijk geprijsde tickets naar Auckland zijn als je goed zoekt te vinden. Door verschillende airlines te vergelijken kun je zo meer dan 100 euro besparen. Vanaf Dusseldorf of Brussel worden regelmatig goedkope vliegtickets Auckland aangeboden. Je hoeft dus niet altijd vanaf te vertrekken Schiphol om naar Auckland te vliegen. Bekijk de mogelijkheden

vliegtickets Auckland

Dus als je wilt backpacken Nieuw Zeeland en heb je nog een vliegticket Auckland nodig? Ga dan naar: Goedkope vliegtickets Auckland

Vliegen naar Nieuw Zeeland

Auckland ticketsVanuit Auckland kun je eerst het Noordereiland ontdekken om daarna verder te vliegen naar Wellington of Christchurch op het Zuidereiland. Ontdek rond Auckland de waterrijke gebieden, het vulkanische landschap, de Bay of Islands met haar mooie witte zandstranden en de ongerepte regenwouden in het achterland. Eenmaal aangekomen op het Zuidereiland vind je de schitterende natuurgebieden van de Marlborough Sounds en het Abel Tasman National Park. Bij Kaikoura, langs de oostkust zijn vaak walvissen en dolfijnen te zien. Indrukwekkend om mee te maken. Verder naar het zuiden zijn er de natuurfenomenen zoals Mount Cook en de Milford Sound fjorden.

Aotearoa, ‘het land van de lange witte wolk’
De Maori-cultuur is nog levendig aanwezig in Nieuw Zeeland. Met name op het Noordereiland zul je de Maori’s regelmatig tegenkomen. Voor een onvergetelijke ervaring kun je voor de goedkoopste prijs een vliegticket Auckland boeken. Bekijk de aanbieding hierboven maar eens, goedkoper vind je geen tickets Nieuw Zeeland.

Vliegtickets Auckland
De goedkoopste vliegtickets Auckland vind u op deze pagina. Met onze snelzoeker bieden wij je de scherpste tickets aan. Gebruik de snelzoeker rechtsboven en voer de luchthaven van vertrek en bestemming Auckland in.

Wil je ook de vliegticket prijzen van andere bestemmingen in Nieuw Zeeland bekijken?
Ga dan naar: Vliegtickets Nieuw Zeeland

Wil je terug naar de algemene vliegticket pagina met informatie over hoe je de goedkoopste vliegtickets kunt vinden?
Ga dan naar: Goedkope vliegtickets