Reisgidsen

Zoek je een reisgids voor je aanstaande vakantie? Ga je backpacken en heb je een reisgids nodig voor het te bezoeken land? Heb je een reisboek nodig waarin hotels en overige accommodaties beschreven zijn zodat je ter plekke een goed hostel of guesthouse kan boeken? Bij onze partner De Zwerver zijn er vele mogelijkheden betreffende de aanschaf van een reisgids.

 

De Lonely Planet van Thailand, of Indonesië en de Inside guide van Peru zijn enkele voorbeelden van reisboeken die te bestellen zijn. Ook kun je bij De Zwerver Travel gadgets, digitale kaarten voor iphones en woordenboeken bestellen. Ga naar de website van De Zwerver en selecteer een regio, land of thema voor het aanbod.

Reisgidsen per land

Oceanie
Voor iedereen die een reisgids nodig heeft voor zijn of haar backpack vakantie of rondreis door Australie of Nieuw Zeeland. Klik één van de landen en bekijk het aanbod aan reisgidsen per land. Naast reisgidsen kun je landkaarten, woordenboeken, wandelgidsen aanschaffen.

Reisgidsen Australie
Reisgidsen Nieuw Zeeland

Azie
Voor iedereen die een reisgids nodig heeft voor zijn of haar backpack vakantie of rondreis door Azie? Klik een land en bekijk het aanbod aan reisgidsen per land.
Reisgidsen Thailand
Reisgidsen China
Reisgidsen India
Reisgidsen Indonesie
Reisgidsen Maleisie
Reisgidsen Vietnam

Reisgidsen Zuid Amerika

Voor iedereen die een reisgids nodig heeft voor zijn of haar backpack vakantie of rondreis door Zuid Amerika? Klik een land en bekijk het aanbod aan reisgidsen per land.

Reisgidsen Argentinie
Reisgidsen Brazilie
Reisgidsen Peru
Reisgidsen Ecuador
Reisgidsen Bolivia
Reisgidsen Suriname

reisgids