Rondreizen

rondreizen
Wil je een (ver) land ontdekken, maar vind je het zelf regelen van een reis lastig? Dan is een georganiseerde rondreis een prima optie. Zowel individuele reizen, singlereizen als groepsreizen kunnen door specialisten voor je worden samengesteld. Je hoeft zelf niet op zoek naar de goedkoopste vliegtickets en accommodaties. Lokaal is je vervoer geregeld en in de meeste gevallen een gids die je de mooiste plekjes laat zien en de meest interessante verhalen hierover kan vertellen. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden hieronder. Weet je in welk land je een rondreis wilt maken? Bekijk dan per land de mogelijkheden rechtsboven op deze pagina.

Individuele reizen

Het voordeel van een individuele rondreis is dat je zelfstandig met alleen bekenden een rondreis kan ondernemen. Of dit nu je partner is, je gezin of vrienden. De rondreis laat je samenstellen door specialisten. Zo hoef je zelf geen vliegtickets, hotels en lokaal vervoer te regelen en weet men alles over de lokale bezienswaardigheden.

individuele rondreizen

Singlereizen

Je bent alleenstaand, single maar je wilt niet in je eentje een ver land bezoeken. Kies dan voor een singlereis met gelijkgestemden. Zo heb je de mogelijkheid om een rondreis te kunnen maken, want er zijn geen individuele reizen voor alleenstaanden. Het voordeel is dat je elkaar steunt tijdens de reis en nieuwe vrienden maakt.

Singlereizen

Bouwstenen

Voor liefhebbers van zelfstandig reizen is het zelf bouwen van een rondreis het mooiste. Echter ontbreekt de kennis vaak waar je de goedkoopste tickets, accommodatie kunt regelen. Echter wil je wel zelf bepalen wat je wilt zien en ondernemen. Je maakt zelf een selectie wat je wilt zien en doen  tijdens je reis. Handig toch?

Bouwstenen

De voordelen van een rondreis

– Je hoeft zelf niks te regelen, Vliegtickets, hotels en lokaal vervoer worden voor je geregeld.
– Je weet zeker dat je geen bezienswaardigheid mist op de bestemming waar je heen gaat.
– Als je in de problemen komt(diefstal of je moet snel naar huis) wordt er direct wat voor je geregeld.

Groepsreizen

Met gelijkgestemden rondreizen heeft zo zijn voordelen. Je leer nieuwe mensen kennen en kunt elkaar stimuleren tijdens een rondreis. Heb je hier interesse in? Check dan
Ga naar groepsreizen

Voor diegenen die het prettiger vinden om geen tot weinig energie te steken in het zelf organiseren en alles in handen geven van specialisten zijn er dus georganiseerde rondreizen. Reizen in alle soorten en maten. Wij hopen dat de voorbeeld rondreizen getoond bij Backtrackers.nl je inspireren.