Startpakket

Startpakket
Als je een lange vlucht achter de rug hebt dan wil je maar één ding. Zo snel mogelijk je hotel in voor een douche of om te slapen. Wie dan nog een hotel moet boeken is vaak nog uren bezig om dit te regelen. Je favoriete hotel uit de Lonely Planet blijkt vol te zijn en je 2e optie heeft alleen nog maar dure kamers beschikbaar. Je zoektocht gaat door. Behalve als je thuis al een startpakket geboekt hebt. Dan rol je zo vanuit het vliegtuig de taxi in die je direct dropped bij je hotel. Heerlijk toch?

Startpakket landen en bestemmingen

Voor verre landen, oftewel landen buiten Europa, zijn er genoeg mogelijkheden om een startpakket te boeken. Een startpakket Australie, een vliegticket+hotel Thailand en startpakketten voor Nieuw Zeeland, Peru en Indonesie behoren tot de mogelijkheden. Als je naar Australie, de Verenigde Staten of andere landen met een goed wegennet zou gaan kun je eventueel ook direct een huurauto boeken. Alles ineen. Bespaart je een hoop tijd en geld.

Je komt vermoeid aan en op extra stress zit je natuurlijk niet te wachten. Ook is het risico dat een gewenst hotel in de Lonely Planet of Roughguide volgeboekt is hierdoor verholpen. Stap direct een taxi of bus in zonder dat je nog een uur of twee opzoek moet naar een hotel. Hierboven vind je een aantal startpakket aanbieders die kant en klare pakketten oftewel vliegticket + hotel aanbieden naar alle bestemmingen. Bekijk ze eens en boek je ticket plus verblijf online. Handig, geen stress en zekerheid.

Startpakket Australie

Startpakket Nieuw Zeeland

Startpakket Thailand

Startpakket Maleisie

Startpakket Indonesie

Startpakket India

Startpakket Marokko

Startpakket Mexico

Startpakket Peru