Top10 budget tips New York

20141024-080744-29264549.jpg

Ga je binnenkort naar New York of heb je plannen om een trip New York te maken? Hier zijn een aantal tips om geld te besparen tijdens je verblijf in “The Big Apple”. New York is niet goedkoop en kan als je niet uitkijkt een aanslag op je portemonnee zijn. Dit terwijl er met handig plannen en goed opletten veel geld kan worden bespaart op entree en activiteiten. Hieronder een aantal budget tips New York.

1. Er zijn tal van musea die gratis toegang bieden op bepaalde dagen van de week. Ook met een studentenpas heb je kans dat je goedkoper een museum binnen kunt komen. Ook al is deze Nederlands. Het Guggenheim bijvoorbeeld.
2. Voor De Bronx dierentuin kun je op woensdag zelf bepalen wat je betaald. 5 dollar is gemiddeld op deze doordeweekse dag.

Wil je binnenkort naar New York en heb je nog een vliegticket nodig? Ga dan naar: Goedkope vliegtickets New York

3. Combineer de Bronx dierentuin met de New York Botanical Gardens. Hier kun je op woensdag gratis naar binnen.
4. Vrijdags geldt voor het New York Aquarium hetzelfde als voor de Bronx Zoo. Maar dan na 03:00 is de entree wat jij wil. Het is dan meer een gift betreffende onderhoud.
5. Ga wandelen door Central Park. Hier kun je zo een paar uurtjes blijven hangen bij het dierentuintje en s’ winters bij de schaatsbaan.
6. Maak gebruik van een van de vele gratis wandeltochten aangeboden door de hele stad. Deze kun je op gratis plattegronden die in je hotel worden aangeboden vinden.
7. Bierliefhebber? Maak op zaterdag of zondagmiddag een ​​gratis rondleiding door de Brooklyn Brewery en proef gratis!
8. Spring op de Staten Island Ferry en vaar gratis door de haven van New York. Je krijgt hier een spectaculair uitzicht op het Vrijheidsbeeld voorgeschoteld.
9. Bij de Long Island Community Boathouse of de Downtown Boathouse kun je soms gratis of voor weinig een kajak huren. Zo kun je in de lente en zomers heerlijk peddelen op de Hudson met uitzicht op de skyline van New York.
10. Bezoek de New York Public Library. Dit gebouw is zowieso de moeite waard om te bezoeken.

Dit zijn slechts een paar gratis of budget mogelijkheden die je kunt benutten tijdens een bezoek aan New York. Maak foto’s, ontmoet studenten en levensgenieters in Greenwich Village en ga op in het levendige New Yorkse uitgaansleven.

Tagged with:     ,

About the author /