New York vliegticket

Vliegtickets-Newyork
Ga je backpacken Amerika en zoek je goedkope tickets New York? Dit als start van je roadtrip door de Verenigde Staten, de bezienswaardigheden van New York te bekijken en een avondje te stappen in het levendige Manhattan? Er zijn een aantal steden waar reizigers die door Amerika willen reizen starten. New York is hier eentje van. Meer weten? Check snel de mogelijkheden.

vliegtickets New York

Een New York vliegticket is online voordelig te boeken. Wie goedkoop naar “The Big Apple” wilt vliegen vindt het juiste vliegticket op de deze website. Backtrackers toont je namelijk speciale en aantrekkelijke vliegticket prijzen, zodat je voor een zo laag mogelijk tarief naar New York kan vliegen. Gebruik de snelzoeker hiernaast maar eens en tik Amsterdam, Brussel of Dusseldorf als luchthaven van vertrek in. Voer daarna New York in en de datum van vertrek en retour. Je zal snel het goedkoopste tarief van de airline voorgeschoteld krijgen die op New York vliegt.

Vliegtickets New York – Bezienswaardigheden
New York heeft ontzettend veel bezienswaardigheden die redelijk dicht bij elkaar liggen of makkelijk per metro te bereiken zijn. Wie naar New York vliegt kan de onderstaande bezienswaardigheden niet missen. Ook de skyline van New York is wereldberoemd. Het fantastische uitzicht op Manhattan herken je aan het Empire State Building, Chrysler Building en het uitzicht over Central Park! Tip! Boek een helicopter vlucht en ontdek New York vanuit de lucht.

Vrijheidsbeeld
Het vrijheidsbeeld, oftewel Lady Liberty, is de eyecatcher van New York en symboliseerd de vrijheid. Het 93 meter hoge beeld is gelegen op een eiland vlak voor Manhattan. Vanaf Manhattan varen diverse boten naar Liberty Island.

Central Park
Midden in Manhattan ligt Central park. Een baken van rust in het hectische New York. Dit 3,5 vierkante kilometer grote park is heerlijk om een aantal uren in rond te lopen of te picknicken. Heuvels, meertjes en lange paden waar je heerlijk kunt flaneren kenmerken dit park

Empire State Building
Het Empire State Building, gebouwd in 1931, is sinds 2001 weer het hoogste gebouw van de stad. Het gebouw telt 102 verdiepingen en is 381 meter hoog. Vanaf de top heeft u prachtig uitzicht over Manhattan, Brooklyn en andere wijken.

Broadway & Times Square
Het Theatre District rondom Times Square is populair onder toeristen en New Yorkers zelf. Op dit plein komen de theaterstraat Broadway, 7th Avenue, 42nd & 47th Street samen. Hierr kun je beroemde Broadway showsbezoeken! Overal rond Times Square kun je kaartjes kopen met korting voor een show op dezelfde dag. Het plein zelf is vooral bekend vanwege de vele neon reclames en natuurlijk de oud en nieuw viering.

Greenwich Village
Greenwich Village is de studentenwijk van New York. Hier kom je vele studenten, jongeren en backpack toeristen tegen die overdag lekker in Washington park hangen(soort Vondelpark) en s’avonds goedkope restaurantjes bezoeken of uitgaan in één van de vele kroegjes en nachtclubs.

Soho
Soho is de kunstenaarswijk van New York! Hier vind je vele boetiekjes, gallerijen en trendy winkels. Hier proef je de artistieke sfeer van New york wat bezaaid is met trendy restaurantjes en barretjes!

Wall Street
De New York Stock Exchange is één van de belangrijkste graadmeters van de wereldeconomie. Het is het grootste en drukste financiële centrum van de wereld.

airlineWeet je al dat je wilt starten en wil je direct een New York vliegticket boeken?
Ga dan naar: Goedkope vliegtickets New York.

Wil je terug naar de algemene vliegticket pagina met informatie over hoe je de goedkoopste vliegtickets kunt vinden?
Ga dan naar: Goedkope vliegtickets