Verre-Reizen-Aanbiedingen

Verre reizen aanbiedingen
Zoek je een lastminute naar een verre bestemming? Een rondreis Zuid Amerika, strandvakantie in Azie of een startpakket voor een stad zoals Bangkok of New York? Ook daar kan backtrackers je bij helpen. Op deze pagina tonen wij het last minute aanbod van diverse specialisten. Het komt regelmatig voor dat er bij een rondreis met vertrek op korte termijn nog enige plaatsen beschikbaar. Wanneer je snel naar de zon wilt zijn er veel strandvakantie aanbieders die je een aantrekkelijke lastminute naar een ver land kunnen aanbieden. In beide situaties kun je honderden euro’s voordeliger uit zijn.

verre zonvakantie

Last minute en aanbiedingen verre strandvakanties

Er zijn een aantal vakantie aanbieders die lastminutes naar verre bestemmingen aanbieden. Voor een aantrekkelijke prijs lig je op een parelwit strand of zwembad met een heerlijke cocktail. Populaire bestemmingen waar regelmatig stuntprijzen voor gelden zijn Thailand, Bali, Sri Lanka, Kenia, Egypte, Mexico, Brazilie en De Nederlandse Antillen. Met name Brazilie wordt de laatste tijd als lastminute aangeboden en dient als goedkoop alternatief voor het Caribbisch gebied. Bekijk het aanbod van onderstaande lastminute aanbieders maar eens.

Strandvakanties tropischArke last minutes buiten Europa
333Travel Azie strandvakanties
FOX strandvakanties
NRV verre zonvakanties
KRAS verre strandvakanties
De Jong Intra vakanties
OAD Verre zonvakanties

Last minute en aanbiedingen individuele rondreizen

Verre vakantieOp korte termijn ver op vakantie en geen zin om je vakantie zelf samen te stellen? Toch wil je individueel op reis omdat je vrijheid tijdens je rondreis door een land wil. Voor iedereen die als een backpacker op reis wilt of vervoer, eventueel met chauffeur, geregeld wilt hebben tonen wij een aantal partners die kant en klare individuele rondreizen bieden. Ook is het mogelijk om met bouwstenen zelf een reis door een land samen te stellen. Zo heb je toch het gevoel dat je als een backpacker aan het rondreizen bent, maar laat alles lekker regelen door proffesionals.

FOX Individueel
Riksjatravel
333 Travel
Shoestring
SNP Actieve reizen
NRV Individueel
Van Verre
Sawadee Rondreizen
Baobab rondreizen
KRAS Verre reizen
De Jong Intra