Kathmandu vliegticket

Kathmandu-vliegticket
Kathmandu moet je gezien hebben als je naar Azie reist. Het centrum van Boedhisme, de woonplaats van de Dai Lama en de prachtige natuur is een must om te bezoeken voor iedere backpacker. Bij backtrackers vind je de goedkoopste vliegtickets Kathmandu. Deze boedhistische stad in Nepal heeft veel te bieden qua bezienswaardigheden en cultuur en maakt een bezoek onvergetelijk.

check vliegtickets Kathmandu

Goedkope vliegtickets Kathmandu

De hoofdstad van Nepal, Kathmandu is een stad waar cultuur,natuur en geloof samensmelten tot een onvergetelijk ervaring. Aanschouw de prachtige tempels en stoepa’s met op de achtergronden de bergen van de Himalaya, beleef het gezang van Boedhisten en ontdek de prachtige natuur in de vallei rond deze hoofdstad van Nepal. Ontdek de omliggende historische koningssteden Bhaktapur en Patan en bezoek het nabij gelegen Chitwan National Park waar de kans dat je oog in oog komt te staan met de eenhoornige neushoorn en de Aziatische tijger groot is. Een vliegticket naar Nepal is bij Backtrackers goedkoop te boeken. Door de vliegticket zoekmachine op onze pagina kunnen wij scherpe vliegtarieven naar Kathmandu tonen.

Vliegticket Kathamandu. Welke airlines?

Er zijn een aantal airlines die vanuit Nederland en Belgie naar Kathmandu vliegen. Arkefly vliegt vanuit Amsterdam rechtstreeks op Kathmandu. Vanuit Brussel heb je de mogelijkheid om met Air Nepal te vliegen. Via India zijn er ook mogelijkheden. Air India heeft de goedkoopste vliegtickets beschikbaar. Check snel de prijzen per airline in de vliegticket zoeker hierboven.