Vrijwilligerswerk

Zou je na of tijdens je studie vrijwilligerswerk willen doen in het buitenland?
Of wil je een studie of een taalcursus in het buitenland doen? Of gewoon werken tijdens je backpack vakantie? Velen kiezen ervoor om een avontuur in het buitenland aan te gaan. Lokaal iets betekenen voor de bevolking, vrijwilligerswerk of een andere taal leren. De ideale combinatie om een land te ontdekken en ondertussen wat te ondernemen.

Vrijwilligerorganisaties die je kunnen helpen
Wie interesse heeft in werken, studeren, een taalcursus of vrijwilligerswerk in het buitenland kan bij vele organisaties terecht. Er zijn helaas nog steeds partijen die willen profiteren van mensen die in het buitenland een studie willen volgen of vrijwilligers projecten willen doen. Verdiep je daarom goed in een gekozen organisatie en zoek nauwkeurig uit hoeveel je zelf moet betalen en wat de mogelijkheden zijn. Is de prijs inclusief vliegticket en lokaal verblijf, regel je zelf een verblijfsvergunning of doet de organisatie dit etc., etc. Dit kan per partij sterk verschillen. Hieronder tref je een aantal organisaties die betrouwbaar zijn, veel ervaring hebben en die een breed aanbod hebben met een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Werkvakanties, vrijwilligerswerk, au pair, stages en wildlife projecten in het buitenland. De wereld ligt aan je voeten bij Activity International!

Taalreizen

Uitgebreid en zorgvuldig programma-aanbod. High School, Werk en reizen, Vrijwilligerswerk,Taalreizen, Au Pair en veel meer bij Travel Active!

Taalreizen

Feel Good

FOX Feel Good creëert de mogelijkheid om naast een ontspannen vakantie de lokale bevolking een handje te helpen en zo het land écht te beleven!

Feel Good

Vrijwilligerswerk – vrijwilligersreizen

Een combinatie van een vakantie en vrijwilligerswerk. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een steentje bij te dragen in het land waar ze naar toe willen. Daarnaast leer je een land en jezelf beter kennen. Wat is er mooier om iets op te bouwen voor mensen die het nodig hebben. Een school, een landbouwproject of Engelse les geven? Check de mogelijkheden:

Travel Active Vrijwilligerswerk

Taalreizen

Een vakantie ondernemen waarbij je ook nog eens een taal leert? Deze combinatie wordt steeds aantrekkelijker. En terecht want je gaat op vakantie naar het buitenland, je komt terug en spreekt vloeiend Spaans. Perfect toch? Bekijk de mogelijkheden om een taalreis te ondernemen hieronder.
Travel Active taalreizen

Studeren in het buitenland

Wil je een studie in het buitenland volgen? Werken voor een grote internationale organisatie. Een aantal organisaties helpen je hierbij. Ze hebben een database met (betrouwbare) bedrijven waar je zo aan de slag gaan. Verder regelen ze je ticket en accommodatie. Bekijk de mogelijkheden betreffende studeren in het buitenland.
Travel Active studeren in het buitenland

Au pair

Wil je au pair worden in het buitenland? Werken in een familie en in bijvoorbeeld Amerika, Australie of een ander land voor nanny spelen? Check dan de mogelijkheden hieronder.

Travel Active au pair