Backpacken Belize

Wil je een nog relatief onbekend land in Midden Amerika ontdekken? Dan zou je eens door Belize moeten gaan backpacken. Belize ligt net onder Mexico en is vanuit het schiereiland Yucatan gemakkelijk te bereiken. Een ander buurland is Guatemala. Deze drie landen vormen het centrum van de Maya en Aztec cultuur en zijn alledrie prachtig om tijdens een vakantie te bezoeken. Belize staat met name bekend vanwege de prachtige ongerepte stranden in combinatie met een schitterende natuur. Het is ideaal om in een strandhutje aan de kust van Belize te verblijven om te gaan duiken en snorkelen.

Wil je backpacken Belize en heb je nog een vliegticket nodig? Direct of via Mexico Stad?
Ga dan naar: Goedkope vliegtickets Belize

Reizen door Belize
Een reis naar Belize is op diverse manieren te ondernemen. Een rondreis al dan niet zelfstandig of via een reisorganisatie is de beste optie om dit prachtige land te verkennen. Omdat Belize een klein land is wordt een rondreis meestal met verscheidene landen in Midden-Amerika gecombineerd. Naast een rondreis komen er veel duikliefhebbers om in de Caribische zee te duiken. De onderwaterwereld is hier werkelijk fenomenaal.

Vliegtickets Belize
De meeste reizigers vliegen niet direct op Belize om te backpacken. Meestal wordt Mexico Stad aangedaan en vervolgens overland doorgereisd al dan niet via Guatemala. Wil je toch direct naar Belize vliegen. Dan zijn er opties via Mexico Stad en het Amerikaanse Atlanta. Bekijk dan hieronder vliegtickets naar Belize stad.