Backpacken Chili

Wil je door Chili reizen? De prachtige natuur van van dit land ontdekken? Chili is één van de nieuwe backpack landen. Ook rondreizen in dit prachtige land neemt de laatste jaren gestaag toe. De reden hiervoor is simpel. Er is ontzettend veel te zien en te beleven. De infrastructuur is prima en het land is ontzettend veilig om doorheen te reizen. Daarnaast zijn hotels en transport betaalbaar en is het levensonderhoud goedkoop. Backpacken door Chili wordt daarom steeds populairder onder reizigers die meer willen zien van Zuid Amerika of een land zoals Argentinie of Peru willen combineren met Chili.

Wil je backpacken Chili en heb je nog een vliegticket nodig?
Ga dan naar: Goedkope vliegtickets Chili

Chili wat te zien
Chili is een enorm uitgestrekt land met diverse klimaten. In het noorden grote woestijnvlaktes en in het zuiden met sneeuw bedekte bergen. Een groot gedeelte van Chili beslaat de Atacama woestijn. Dit is droogste woestijn ter wereld. Ondanks dit is hier enorm veel te zien. Zoutmeren, warmwaterbronnen , geisers, kopermijnen en hooglanden met vruchtbare oases. Het zuiden van Chili heet Patagonie. Hier vind je enorme ijsvelden, glooiende gletsjers, majestueuze bergen, ondoordringbare bossen, fjorden wat het domein is van dolfijnen en walvissen. Ook bij Chili behoort het indrukwekkende Paaseiland. Wereldberoemd door de grote statige beelden nemen steeds meer backpackers de oversteek per vliegtuig (3700km van Chili) om deze indrukwekkende beelden te aanschouwen. Meer weten over Chili?
Ga dan naar: Chili algemene informatie

Vliegtickets Chili – Santiago de Chile
Chili ticketsAls je vanuit Amsterdam of omliggende luchthavens een los vliegticket Chili wilt moet je zoeken op bestemming Santiago de Chile. Dit is de hoofdstad van Chili en de start van je reis door Chili. Ook als je vanuit Zuid Amerikaanse landen wilt doorvliegen is Santiago de bestemming. Ook kun je losse vliegtickets naar Paaseiland boeken. Wil je meer weten?
Meer info over vliegtickets Santiago de Chile

Hotels Chili
Met name in de hoofdstad Santiago de Chile is er volop accommodatie te vinden. Zowel low budget hotels als een middenklasse hotel met wat meer comfort is eenvoudig online te boeken. In andere Chileense bestemmingen is het wat meer zoeken naar een plek om te overnachten. Toch vind je op de volgende pagina voldoende aanbod om je reis door Chili goed te kunnen plannen.
Klik voor meer info over hotels in Chili

Chili een waar avontuur
Avonturiers en natuurliefhebbers weten dit prachtige land met haar vriendelijke bewoners te vinden. Waren het voorheen backpackers die alleen Argentinie aandeden of Argentinie combineerden met Brazilie. Tegenwoordig hebben reizigers Chili gevonden. Je kan wel zeggen dat door Chili reizen aan populariteit is toegenomen.

Reizen door Chili
De veiligheid en goede infrastructuur maken het tevens mogelijk om dit geweldige land te ontdekken met een comfortabele huurauto of per openbaar vervoer. Backpackers die een vliegticket Chili willen boeken kunnen dat doen door op de vliegticket Santiago de Chile link te klikken. Voor een huurauto of camper door Chili geldt hetzelfde.

Rano Kau
Het kratermeer Rano Kau lijkt op een gigantische heksenketel! 400m boven de grond torent deze krater boven alles uit. Aan de ene kant geberte en vulkanisme. Aan de andere kant de blauwe oceaan.