Backpacken Filippijnen

Wil je in de Filippijnen backpacken of rondreizen? De Filippijnen met haar 7107 eilandjes is een waar backpackers paradise. Paradijselijke stranden en gigantische vulkaan-gebergten kenmerken de vele eilanden die de Filippijnen rijk heeft. Ook de flora en fauna is gevarieerd. Er bevinden zich meer dan 14.000 plantensoorten en er leven meer dan 200 zoogdieren en 550 vogelsoorten. De Filippijnen is daarnaast een waar paradijs voor duikliefhebbers. Er is een variatie aan koraal, vissen en onderwater-flora in de indrukwekkende koraaltuinen Apo-Reef, Tubbataha Reeds en El Nido Marine Reserve. Zonaanbidders en romantici kunnen genieten op de parelwitte stranden van één van de prachtige eilanden zoals het onder backpackers populaire Cebu.

Wil je backpacken Filippijnen en heb je nog een vliegticket nodig?
Ga dan naar: Goedkope vliegtickets Filippijnen

Traditie en cultuur Filippijnen
Oeroude tradities in combinatie met vroegere Spaans kolonisatie kenmerken de cultuur. Vele Filippijnen spreken dan ook nog Spaans. Ook heeft het land vele cultuurschatten. De terrassen van Banaue, de ommuurde stad Intramuros, het Rizal Park bij de hoofdstad Manila en vele andere unieke bezienswaardigheden zorgen ervoor dat je ogen tekort komt tijdens het backpacken of rondreizen door De Filippijnen.

Wat kun je doen in de Filippijnen?
Cebu FilippijnenNaast genieten van zon en zee kun je de Filippijnen actief ontdekken.

Op diverse eilanden worden tochten rond de kraterranden van niet-actieve vulkanen georganiseerd en avontuuriers trotseren de tropische regenwouden met vele apensoorten, vogels, planten en indrukwekkende watervallen. Houd je van bergbeklimmen? Mount Pinatubo vanaf het eiland Luzon vormt voor bergbeklimmers een waar hoogtepunt.

Vliegtickets Filippijnen
Filippijnen ticketsOp zoek naar betaalbare vliegtickets de Filippijnen? Wil je weten wat vliegtickets Amsterdam – Manilla kosten? Of wil direct via Manilla naar het prachtige Cebu vliegen? Check de mogelijkheden op de vliegticket Filippijnen pagina. Hier worden de tarieven van alle airlines die op de Filippijnen vliegen vergeleken. Zowel naar Manilla en Cebu.
Ga naar Filippijnen tickets

Individuele rondreis Filippijnen
Filippijnen rondreisVoor iedereen die zelfstandig door de Filippijnen wil reizen maar wel alles door een specialist wil laten organiseren zijn er individuele rondreizen! Nog niet veel organisaties bieden individuele rondreizen in de Filippijnen aan. Gelukkig is er een expert die een fantastisch rondreis heeft samengesteld. Check onderstaande link maar eens.
Fox: Individuele rondreis Filippijnen