Backpacken Gili eilanden

backpacken Gili eilanden
De Gili-eilanden zijn niet meer weg te denken als je gaat backpacken door Indonesie. Was het Balinese Kuta nog niet eens zolang geleden het backpackers centrum van Indonesie. Inmiddels is Gili Trawangan met stip op een. De Gili’s bestaan uit drie tropische eilandjes voor de kust van Lombok. Alle drie omringd met kristlhelder water en prachtige koraalriffen. De eilanden zijn Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan. Gili Trawangan is het grootste en populairste eiland. Hier vind je dan de meeste uitgaansmogelijkheden en kantoortjes om trips naar bijvoorbeeld Lombok of snorkelen in het rif.. De eilanden zijn per snelboot te bereiken vanaf Lombok en Bali (Padang Bay en Sanur).


Regel gelijk je vliegticket – overnachting(en) – Reisgids

airlineWil je backpacken op de Gili’s en heb je nog een vliegticket naar Lombok of Bali nodig? Of wil je de tarieven weten van een bestemming in Azie naar Bali? (Kuala Lumpur of Bangkok b.v.).
Goedkope vliegtickets Bali

accommodatieOp zoek naar een hotel voor aankomst op je bestemming? Wil je de populairste homestays, guesthouses en hotels onder backpackers inzien en reserveren voordat deze vol zijn? Check dan!
Goedkope hotels Gili’s

reisgidsHeb je nog geen reisgids? Wil je de Lonely Planet, Footprint, Roughguide of een andere reisgids bestellen voor je aanstaande backpack vakantie? Bestel dan eenvoudig online.
Reisgidsen Indonesie