Backpacken Myanmar

Wil je door Myanmar backpacken oftewel reizen door het voormalige Birma? Sinds korte tijd is Myanmar stabiel en is het gemakkelijker voor toeristen om te backpacken of georganiseerd door dit onontdekte land te reizen. Daardoor wordt dit prachtige land steeds vaker bezocht door backpackers vanuit de gehele wereld. Er is zo ongelofelijk veel te ontdekken Wat Thailand 30 jaar geleden was is Myanmar nu. Met het verschil dat er veel en veel meer spectaculaire natuur, tempelcomplexen te bewonderen zijn. Back to basic, proef de charme van het sprookjesachtige land dat op het punt staat ontdekt te worden.

airlineWil je backpacken Myanmar en heb je nog een vliegticket Rangoon of Mandalay nodig? Of wil je vliegen op Bangkok en vanuit hier naar Myanmar reizen?

Ga dan naar: Goedkope vliegtickets Myanmar

Accommodaties Myanmar
Zorg dat je in de leukste backpackers homestays, hostels en overige accommodaties terecht komt door vooraf online te reserveren. De populairste accommodaties zijn namelijk snel volgeboekt en dan moet je genoegen nemen met een onder backpackers minder populair verblijf. Zowel voor aankomst in Rangoon, Mandalay als in Nyang-U. (voor een bezoek aan het tempelcomplex Bagan) en andere bestemmingen. Loop geen risico!

Myanmar (Birma) was lang ontoegankelijk voor toeristen. Maar de situatie veranderd bij de dag! De economie trekt aan, het contact met andere landen neemt toe en de Birmezen durven zich weer te vertonen en tonen hun gulle lach. Myanmar is het echte oud-Azië! Als je hier gaat backpacken of rondreizen ontdek je gouden pagodes in prachtige jungles, ossenkarren tonen het straatbeeld. Reis door Myanmar per trein en bus. Zo leer je de Birmezen kennen. De nieuwsgierige mensen helpen je graag met handen en voeten. De Birmezen zijn zo ontzettend gastvrij. Als je niet uitkijkt roer je in de noedelpan bij een familie.

Myanmar op maat reizen
Als je niet wil backpacken Myanmar en ook geen geschikte individuele rondreis Myanmar kunt vinden in het aanbod is er gelukkig nog Myanmaronline. Deze organisatie kan een ​​geïndividualiseerd traject voor je uitstippelen zodat je een rondreis Nepal geheel naar eigen wens kunt maken. Er is zoveel te zien in Myanmar en ieder heeft zo zijn of haar voorkeuren. Neem contact op met Namasté en zijn zullen een Myanmar reis voor je samenstellen geheel op basis van je wensen.
Meer informatie over reizen op maat

Myanmar opties tijdens je reis

Wat kun je zoals doen tijdens je backpack reis door Myanmar? Bewonder bijvoorbeeld de duizenden Boeddhabeelden in de Pindaya Grotten, maak een trektocht met een lokale gids langs theeplantages, bergdorpjes en rijstterrassen. Overnacht in een klooster of bivakkeer in goedkope accommodatie. Ontdek de Taung Kalat Tempel. Het boeddhistisch klooster gebouwd op een uitgedoofde vulkaan. Alles is mogelijk als je door Myanmar gaat reizen.