Backpacken Thailand


Backpacken Thailand. Dat is wat je hoort als je vraagt wat iedereen wil doen met vrije tijd. Heerlijk eruit in een compleet andere omgeving. Lekker met een maten of met je vriend/vriendin. Of gewoon alleen want je ontmoet genoeg andere backpackers. Je bent jong en je wilt backpacken. Backpacken Thailand is dan ook nummer 1 op veel lijstjes. Pak je rugzak en reis door dit gevarieerde land. De reden dat jongeren gaan backpacken in Thailand is dat het land als “vreemde” bestemming alle ingredienten heeft om een andere wereld te ontdekken, maar toch redelijk makkelijk te bereizen is. De infrastructuur is prima, de Boedhistische cultuur vriendelijk. Er zijn veel hoogtepunten, hotels en eten goedkoop en heerlijk. De feest eilanden Koh Samui Koh Phan Ghan en Kho Phi Phi te gek en de stranden van Hua Hin en Cha Am prachtig en de steden Bangkok en Chiang Mai indrukwekkend. Alles wat je moet weten om te backpacken in Thailand vind je hier. Check de reistips!

Wil je backpacken Thailand en heb je nog een vliegticket nodig?
Ga dan naar: Goedkope vliegtickets Thailand

Backpacken Thailand Bangkok
Wie gaat backpacken in Thailand komt aan in de hoofdstad. Bangkok is een waanzinnige chaotische bestemming maar wel eentje die je moet ervaren. Op straat razen tuk tuk’s en brommers langs je heen. Vrijwel overal zie je hostels en guesthouses, barretjes, eettentjes, marktjes. Khoa San Road is het walhalla onder backpackers vanuit de gehele wereld. Hiet moet je als backpacker een keer in je leven geweest zijn. Tempels zijn er uiteraard ook in overvloed met als hoogtepunt het Grand Palace en de Wat Arun. Bekijk Bangkok eens vanaf het water. Achter het Grand Palace kun je in een longtail boot opstappen. Meer weten over Bangkok?
Ga naar de Bangkok pagina

Feesten op de Thaise eilanden
Witte stranden, wuivende palmen en een azuurblauwe zee. De belangrijkste backpack zonvakantie bestemmingen van Thailand zijn Koh Samui en Koh Phangan. Koh Phi Phi vooral bekend door de film ‘The Beach’, die hier werd opgenomen. Koh Samui voor relaxen en feesten. KohPhangan voor de full moon parties. Ga naar de eilanden Thailand pagina

Reizen door Thailand: Laat je reis door deskundigen regelen!
Heb je helemaal geen tijd of zin om je trip door Thailand zelf samen te stellen? Wil je in het land zelf geen moeite doen en heb je het liefst dat je vervoer en overnachtingen van tevoren allemaal geregeld is? Maar wil je wel dat vrije backpacken gevoel behouden? Dan bieden de specialisten op de volgende pagina jouw hulp. Deze organisaties regelen alles voor je tot in de puntjes. Zij bieden kant en klaren individuele reizen, bouwstenen om je reis samen te stellen en singlereizen. Ga naar de Thailand reis pagina om te kijken wat ze voor je kunnen betekenen.

Backpacken Thailand info
Thailand algemeen
Thailand bezienswaardigheden
Cultuur Thailand
Vliegtickets Thailand
Thailand rondreizen
Bouwstenen Thailand
Thailand zonvakanties
Startpakket Thailand
Hotels Thailand
Reisgidsen Thailand
Backpacken Thailand

Thailand bestemmingen
Bangkok
Chiang Mai
Pattaya
Cha Am
Hua Hin
Chiang Rai

Thailand eilanden
Koh Samui
Koh Phan Gan Full Moon party
Phuket
Koh Samet
Koh Chang
Krabi
Koh Lanta
Koh Phi Phi