Backpacken zuid afrika

Wil je door Zuid Afrika reizen? Pak je rugzak of reiskoffer en ontdek Zuid Afrika! Geen enkel land in Afrika heeft zoveel te bieden als Zuid Afrika. Het is een paradijs op aarde om rond te reizen. Een land waar je alle vormen van reizen kunt ondernemen. Je kan backpacken van plaats naar plaats. Een individuele rondreis maken langs de prachtige Kaapse kust. Op safari gaan in één van de vele wildparken. Dit alles zelfstandig per bus, huurauto of georganiseerd per groepsreis. Alles is mogelijk in Zuid Afrika. Informatie over Zuid Afrika vind je in het linkermenu. In het rechtermenu kun je vliegtickets, hotels en rondreizen boeken.

Wil je backpacken door Zuid Afrika en heb je nog een vliegticket nodig naar Kaapstad of Johannesburg?
Ga dan naar: Goedkope vliegtickets Zuid Afrika

Bezienswaardigheden Zuid Afrika
Ontdek Kaapstad met haar Tafelberg en mooie stranden. Spot de Big 5 in het Kruegerpark vanuit Johannesburg. Ontdek de pittoreske dorpjes langs de tuin route, ga walvissen spotten in de baai van Hermanus of ga duiken in een kooi en zwem oog in oog met de witte haai. Ben je een wijnliefhebber? Ga dan naar de studentenstad Stellenbosch en proef de heerlijkste wijnen. Kortom: Zuid-Afrika is een prachtig land met een zeer afwisselend landschap, een zacht klimaat, een adembenemende natuurlijke schoonheid en vriendelijke bewoners.
Lees alles over de bezienswaardigheden Zuid Afrika

Goedkope vliegtickets Zuid Afrika
Wil je backpacken met Johannesburg of Kaapstad als start? Of je wilt een binnenlandse vlucht Zuid Afrika boeken? Als je een vliegticket Zuid Afrika nodig hebt kun je op de vliegticket Zuid Afrika pagina de prijzen per Zuid Afrikaanse bestemming van verschillende airlines vergelijken.
Ga naar: Vliegtickets per Zuid Afrikaanse bestemming

Zuid Afrika safari
Zuid Afrika heeft ontzettend veel rondreis opties. Zo kun je een individuele jeepsafari ondernemen of per groepsreis door Zuid Afrika reizen. Ook is het mogelijk om Zuid Afrika te combineren met omliggende landen zoals Namibie, Botswana en Mozambique.
Meer weten? Ga naar Zuid Afrika rondreizen