Bali rondreizen

Bali heeft ongelofelijk veel te bieden. Een rondreis over dit prachtige eiland ondernemen is een prima optie om kennis te maken met de cultuur en de natuur van het godeneiland zoals Bali ook wel genoemd wordt. Dit in combinatie met een paar daagjes strand zorgt voor de ultieme ervaring. De natuur is ongekend.

Stranden, watervallen, groene rijstvelden, vulkanen, bergmeren, jungles, grotten en schitterende landschappen zijn het toonbeeld van het eiland. Niet gek dat velen een rondreis Bali ondernemen. Eventueel in combinatie met een rondreis over Java. Of je dit nu zelfstandig regelt of uitbesteed aan een specialist die tickets, accommodatie, vervoer en de hoogtepunten voor je selecteert. Bali is meer dan Kuta of Sanur alleen.

Bali individuele reizen

Het voordeel van een individuele rondreis is dat je zelfstandig met alleen bekenden een rondreis kan ondernemen. Of dit nu je partner is, je gezin of vrienden. De rondreis laat je samenstellen door specialisten. Zo hoef je zelf geen vliegtickets, hotels en lokaal vervoer te regelen en weet men alles over de lokale bezienswaardigheden.

Bali singlereizen

Je bent alleenstaand, single maar je wilt niet in je eentje een rondreis Bali maken. Kies dan voor een singlereis Bali met gelijkgestemden. Zo heb je toch de mogelijkheid om Bali te kunnen ontdekken, want er zijn geen individuele reizen voor alleenstaanden. Het voordeel is dat je elkaar steunt tijdens de reis en nieuwe vrienden maakt.

Bali bouwstenen

Voor liefhebbers van zelfstandig reizen is het zelf bouwen van een rondreis het mooiste. Echter ontbreekt de kennis vaak waar je de goedkoopste tickets, accommodatie kunt regelen. Echter wil je wel zelf bepalen wat je wilt zien en ondernemen. Je maakt zelf een selectie wat je wilt zien en doen  tijdens je reis. Handig toch?

Bali rondreis hoogtepunten

Iedere rondreis die aangeboden wordt via Backtrackers Bali rondreizen is geselecteerd op de meest prachtige hoogtepunten en bezienswaardigheden. De specialisten waarmee wij samenwerken zorgen dan ook dat je niks tekort komt tijdens je verblijf op Bali. Zo verblijf je in prima accommodaties en bezoek je de belangrijkste tempels op Bali de Besakih, Tanah Lot (een tempel op een rots in de zee) en de Ugung. Ook ga je de zee op om dolfijnen te spotten, ontdek je het vruchtbare landschap bij de vulkanen en ontdek je de omgeving van het kunstenaarsdorp Ubud. Uiteraard worden ook een aantal stranddagen aangeboden. De ideale combinatie om Bali te ontdekken. Wil je alleen een all inclusive zonvakantie? Klik dan op zonvakanties Bali.