Backpacken Europa

Wil je backpacken door Europa? Met de trein door Europa reizen of een of meerdere landen per vliegtuig aandoen? En dan door de landen per openbaar vervoer reizen? De landen rond de Middellandse zee, in het oosten van Europa, maar ook Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk hebben veel te bieden.

De wonderschone, vaak nog ongerepte landschappen van Toscane, Andalusië of het Franse de Provence. Of een stedenreis Istanboel, Rome of Praag maken? Er zijn vele mogelijkheden om door Europa rond te reizen. Zowel zelfstandig als backpacker, met je eigen auto of per bus, vliegtuig of trein.

Backtrackers toont je informatie per land, streek en bestemming. Zo kun je goed voorbereid backpacken of rondreizen door de landen of in het gebied waar je heen wilt.

Backpacken Spanje

Spanje heeft voor een backpack vakantie vele mogelijkheden. Iedere regio is uniek met elk haar eigen kenmerken. Andalusië, Catalonië, het koninklijke binnenland en de eilanden zijn prachtig om te ontdekken. Het noorden en het westen prachtig vol met tradities en folklore. Ontdek Spanje met je rugzak!

Backpacken Italie

Prachtige bergen en meren in het noorden, glooiende heuvels en landschappen in het midden en uitgestrekte gebieden met veel historie in het zuiden. In Italie kun je stedentrips maken, genieten aan het strand, teruggaan in de tijd in de oude steden en dorpen en genieten van de natuur. Geen wonder dat steeds meer backpackers en reizigers Italie aandoen.

Backpacken Israel

Israel wordt steeds populairder om te ontdekken. De laatste jaren is het backpack toerisme uit Westerse landen flink toegenomen. En dat is ook niet zo gek want het beloofde land is indrukwekkend. Een schitterende natuur, de Dode Zee, Bijbelse plaatsen zoals Jeruzalem en Bethlehem, het hippe Tel Aviv en de badplaats Eilat! Alle ingredienten voor een backpack vakantie.

Backpacken Griekenland

Griekenland stijgt met stip op de lijst van backpack bestemmingen in Europa. Doordat Griekenland de laatste tijd relatief goedkoper is geworden zijn vliegtickets en hotels aantrekkelijk geprijsd. Zo wordt het heel aantrekkelijk om door Griekenland te backpacken en om bijvoorbeeld van eiland naar eiland te hoppen.