Creditcard aanvragen

Ga je binnenkort backpacken? Dan is het handig om een creditcard aan te vragen. In veel landen kun je namelijk met een bankpas alleen niet terecht. Met name de PIN-automaten in ontwikkelingslanden en minder toegankelijke bestemmingen hebben alleen een bankpas optie voor mensen die in het land zelf wonen. Wel kun je in deze apparaten met een Creditcard + pincode terecht. Hetzelfde geld voor in restaurants en in winkels. Een bankpas wordt meestal niet geaccepteerd. Om te voorkomen dat je met veel geld over straat loopt is een creditcard de beste optie.

Meer info/aanvragen Mastercard

Vliegtickets boeken met je creditcard
Met een creditcard betaal je handig en veilig in het buitenland én online. Stel je voor dat tijdens een vakantie je besluit om snel een vliegticket te boeken voor een bestemming(Van Jakarta naar Bali of van Chiang Mai naar Bangkok bijvoorbeeld) waar je onverhoopt graag heen wilt. Of je krijgt een vervelend telefoontje en je moet snel naar huis wegens familie omstandigheden. Dan is een creditcard de beste optie om dit te regelen. In een internetcafé maak je een online boeking en je print ter plekke je ticket of boardingpass. Je vlucht is gegarandeerd.

Hotel boeken met je creditcard
Een accommodatie zoals een guesthouse of hotel is lokaal het beste te boeken met een creditcard. Hotels accepteren meestal alleen creditcards of contant geld. Met een pinpas kan meestal geen hotel gereserveerd worden. Hetzelfde geld voor het online reserveren. Net zoals bij vliegtickets heb je bij een online creditcard boeking direct een reservering voor je volgende overnachting.

Vraag de Visa Greencard aan
Visa Greencard combineert wereldwijd betaalgemak met een bijdrage aan een betere wereld. Per aankoop krijgt u inzicht in de CO2-uitstoot en deze wordt automatisch gecompenseerd, zonder extra kosten. Draag je steentje bij aan het mileu.