Goedkope vliegtickets

Goedkope vliegtickets vind je bij Backtrackers.nl. Maak je een wereldreis of ga je kort op vakantie? Zoek je een ticket voor werk, stage of ga je studeren in het buitenland? Backtrackers toont goedkope vliegtickets per airline. Wij tonen van de populairste verre landen de scherpste ticket prijzen, zodat je snel en overzichtelijk de beste en goedkoopste airline kan kiezen. Staat je bestemming er niet bij? Gebruik de blauwe snelzoeker hier rechts. Meer dan 3000 luchthavens kun je via de snelzoeker vinden. Kies je favoriete bestemming, zodat je na invoer de aantrekkelijkste vliegticket prijzen voorgeschoteld krijgt.

Bangkok

Sydney

Auckland

Bali

Delhi

Kuala Lumpur

New York

Buenos Aires

Lima

San Francisco

San Jose

Rio de Janeiro

Kaapstad

Barcelona

Athene

Johannesburg

Marrakech

Istanbul

Staat je bestemming er niet bij? Geef je luchthaven van vertrek en bestemming op in onderstaande snelzoeker. Vul je vertrek en eventueel retour datum in en de hoeveelheid personen. Na een druk op de knop komen de goedkoopste vliegticket opties en de snelste verbindingen tevoorschijn. Succes!

Online een vliegticket boeken
De populairste backpack bestemmingen om een los vliegticket te bestellen zijn hier te vinden. Bangkok is op dit moment het populairst om een vakantie te beginnen. Reizigers starten vaak hier hun rondreis door Thailand of door Azie om vervolgens naar een andere bestemming te vliegen. Een goede tweede is Bali gevolgd door Sydney, Auckland, Lima, Mexico Stad.

Ook zijn er een aantal bestemmmingen die de laatste paar jaar aan populariteit toenemen. Op Vientiane in Laos, Buenos Aires, San Francisco, Ho Chi Minh stad in Vietnam en Delhi wordt steeds vaker direct gevlogen. Binnen Europa zijn Barcelona, Rome en het Turkse Istanbul populair om te starten. Wij tonen de meest aantrekkelijk geprijsde vliegtickets op deze en overige bestemmingen.

Vliegen vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel
De meeste Nederlanders vliegen vanaf Amsterdam. Voor reizigers die in het Oosten of het Zuiden van het land wonen of in Belgie kan het interessant zijn om vanaf Brussel of Dusseldorf te vliegen. Door een kortere reistijd en vaak goedkopere vliegticket prijzen(met name Emirates vanaf Dusseldorf en Brussels Airlines van Brussel) kun je veel geld besparen. Probeer in het zoekmenu hieronder maar eens Dusseldorf of Brussel in te tikken en bekijk het verschil.

Binnenlandse vluchten boeken
Je vliegt meestal op de hoofdstad van een land. Je blijft een paar voordat je verder reist om het land verkennen. Om tijd te besparen boeken veel reizigers een goedkope binnenlandse vlucht. Met name in Azie kosten de vliegtickets relatief weinig. Bij ons kun je online een binnenlandse vlucht boeken, zodat je verzekerd bent van de vlucht. Ook is het meestal goedkoper om vooraf online het ticket te bestellen, dan op het laatste moment. Wel zo fijn om je vliegticket van te voren geboekt te hebben. Gebruik hiervoor één van de vliegticket zoekmachines op deze pagina.
Voorbeelden vliegen vanaf en naar:
* Jakarta naar Bali of Medan(Sumatra)
* Bangkok naar Chiang Mai of Ko Samui
* Sydney naar Melbourne, Darwin of Perth
* Auckland naar Wellington of Christchurch
* New York naar San Francisco, Los Angeles of Miami
* Tik de plaatsnaam in en vervolgens de bestemming.
Daarna datum invoer

Vluchten van land naar land
Begint je vakantie in Thailand, Maleisie, Australie of een ander land. Wil je vanuit deze landen naar andere bestemming in een ander land vliegen om hier een aantal dagen te blijven, of om je vakantie goed af te sluiten? Bij ons kun je online een vlucht vanuit een ander land boeken. Check het aanbod vanuit diverse landen.
Voorbeelden vliegen vanaf en naar:
* Bangkok naar Bali, Sydney of Auckland
* Kuala Lumpur naar Bangkok, Delhi, Ho Chi Minh of Beijing.
* Tik de plaatsnaam in en vervolgens de bestemming.
Daarna datum invoer