Gratis dingen te doen in Sydney

Sydney is een must see voor backpackers. Ondanks dat het leven in Sydney niet goedkoop is heeft de stad voor iedereen die met een beperkt budget reist toch vele mogelijkheden.

Vraag eens rond in je hotel Sydney en kijk of je een snorkel set kunt lenen en ga naar Shelly Beach. Maak een lunchpakketje en ontdek het onderwaterleven. Eventueel met onderwatercamera of je mobiel in verpakking.

Laat Sydney achter en maak een de korte reis naar Royal National Park. Het park heeft gratis toegang. Er zijn tal van wandelpaden en diverse natuurlijke landschappen te verkennen. Stranden, watervallen en rotsformaties in overvloed!

Ga naar Luna Park. Dit themapark is gratis te bezoeken. Het uitzicht op de haven en de attracties in het park zijn enorm de moeite waard.

Ga walvissen spotten bij de North Head uitkijkpunt. Naast walvissen kun je bij een juiste timing ook een prachtige zonsondergang vangen met je camera!

Bezoek de Royal Botanic Gardens in het centrum van de stad.Check of er rondleidingen zijn, sluit hierbij en laat je alles vertellen over de meest prachtige bloemen en planten.

Ga chillen in Bronte Park. In dit park komen vele jongeren om lekker te hangen, sporten en om te genieten met vrienden van een barbeque. Koop vlees, groente en sauzen in de supermarkt en ga barbequen op een van de gratis BBQ spots.

Ga naar de vrijdagavondmarkten in Chinatown.

Ga naar Bondi Beach en check hoe surfers de golven en branding trotseren. Wees brutaal en vraag of jij een keertje mag. De ervaren en avontuurlijke surfers lenen je soms hun surfplank.

Neem een ​​gratis rondleiding in het Contemporary Art Australia museum. Ontdek de wat Australie qua kunst allemaal te bieden heeft.

Maak een wandeling bij het beroemde Sydney Opera House en maak je verplichte selfie met de Opera House op de achtergrond.

Profiteer van een gratis stadswandeling en leren een beetje over de geschiedenis en cultuur van Sydney.
Loop over de Sydney Harbour Bridge en maak spectaculaire fotos.

Wandel door Sydney en ontdek de spontane straat optredens die in het centrum opgevoerd worden. Je hoeft niet een club om fantastische muziek te ontdekken.

Backpackers, jullie hoeven geen angst te hebben dat alles in Sydney onbetaalbaar is. Er zijn veel mogelijkheden om een aantal dagen low budget in Sydney te blijven. Als jullie zelfs nog tips hebben, laat het ons weten via Facebook of stuur een mailtje! Dan voegen wij deze toe aan de gratis dingen te doen in Sydney lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *