Rondreizen

Wil je een (ver) land ontdekken, maar vind je het zelf regelen van een reis lastig? Dan is een georganiseerde rondreis een prima optie. Zowel individuele reizen, singlereizen als groepsreizen kunnen door specialisten voor je worden samengesteld. Je hoeft zelf niet op zoek naar de goedkoopste vliegtickets en accommodaties. Lokaal is je vervoer geregeld en in de meeste gevallen een gids die je de mooiste plekjes laat zien en de meest interessante verhalen hierover kan vertellen. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden hieronder. Weet je in welk land je een rondreis wilt maken? Bekijk dan per land de mogelijkheden rechtsboven op deze pagina.

Het voordeel van een individuele rondreis is dat je zelfstandig met alleen bekenden een rondreis kan ondernemen. Of dit nu je partner is, je gezin of vrienden. De rondreis laat je samenstellen door specialisten. Zo hoef je zelf geen vliegtickets, hotels en lokaal vervoer te regelen en weet men alles over de lokale bezienswaardigheden

privereizen

Je bent single, wilt graag de wereld verkennen maar je wilt niet in je eentje een ver land bezoeken. Kies dan voor een singlereis met gelijkgestemden. Zo heb je de mogelijkheid om een rondreis te kunnen maken, want er zijn geen individuele reizen voor alleenstaanden. Het voordeel is dat je elkaar steunt tijdens de reis.

singlereis

Voor liefhebbers van zelfstandig reizen is het zelf bouwen van een rondreis het mooiste. Echter ontbreekt de kennis vaak waar je de goedkoopste tickets, accommodatie kunt regelen. Echter wil je wel zelf bepalen wat je wilt zien en ondernemen. Je maakt zelf een selectie wat je wilt zien en doen tijdens je reis. Handig toch?

zelf samenstellen rondreis

De voordelen van een rondreis

  • Je hoeft zelf niks te regelen, Vliegtickets, hotels en lokaal vervoer worden voor je geregeld
  • Je weet zeker dat je geen bezienswaardigheid mist op de bestemming waar je heen gaat
  • Als je in de problemen komt(diefstal of je moet snel naar huis) wordt er direct wat voor je geregeld

Met gelijkgestemden of met vrienden rondreizen heeft dus zo zijn voordelen. Je kunt er zelf van maken wat je wilt. Een backpack vakantie maar dan met hotels, vliegtickets, vervoer en bezienswaardigheden van te voren geregeld. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees hier dan meer over door hierboven per groene button je type reis te selecteren. Op de desbetreffende pagina vind je naast uitgebreide informatie ook reis organisaties met aanbod per land en die je kunnen helpen met de samenstelling van je rondreis.