Rugzakken en Backpacks

Rugzakken, backpacks en reiskoffers
Voor een goede backpack ben je al gauw rond de €150,- kwijt. Voor een grote backpack met veel volume zelfs meer. In principe zit je de aankomende jaren goed mits het een goede stevige backpack betreft van de gerenommeerde merken. De ene backpack is de andere namelijk niet. Toch is het handig om de prijzen van rugzakken te vergelijken. Online shops hebben een marge waar ze mee spelen. Zo kan dezelfde backpack bij de ene webshop wel 30 tot 50 euro goedkoper zijn. Zoeken loont dus.

Check hier de backpacks en rugzakken >>

Een rugzak voor je lange verre reis
Als je lang van huis bent is een backpack rugzak met veel volume een must. Uiteraard zul je veel kleding onderweg moeten wassen maar het is wel lekker fris als je die mogelijkheden niet hebt dat je een aantal frisse strings of boxershorts in je zijvakje hebt. Voor korte trips of een weekendje weg heb je in principe geen grote backpack nodig. Nog altijd is zo weinig spullen en kleding meenemen het devies.

Rugzak aanbod
Wij tonen een breed aanbod aan backpacks, rugzakken, travelbags en reistassen aan. Door het uitgebreide en gevarieerde rugzak aanbod zit er vast een geschikte reistas of backpack voor je bij. Naast rugzakken kun je via Backtrackers ook rugzak accessoires bestellen. Sloten, drinkbidons, flightbags en bersport artikelen bijvoorbeeld.

Speciale rugzakken, kleding, gadgets en rugzak accessoires
Naast travelbags is het ook mogelijk om specialistische rugzakken of accessoires te bestellen. Klimrugzakken, motorrugzakken, fotografietassen en rugzakken voor kinderen worden gevarieerd aangeboden. Accessoires zoals horloges, messen, hangsloten, tenten, verband-en medicijntasjes, drinksystemen voor lange afstanden zijn tevens online te bestellen.

Check hier de backpacks en rugzakken